Mød rådgiveren

Socialrådgiver med bred erfaring og bredt kendskab til den sociale lovgivning.

Relationer mellem mennesker er ét af nøglepunkterne, i min arbejdsmetode. Er der ikke en god relation mellem parterne, så kan det være svært at opnå de optimale resultater.

Jeg er nærværende i forhold til den psykosociale rådgivning der skal gives uagtet om der er tale om hjælp til afklaring eller andet inden for mit fagområde. Jeg er imødekommende, har stor respekt og empati for mine medmennesker, ligesom nærvær er et af mine nøgleord. Jeg brænder for at medvirke til at mennesker anerkendes og får fornyet mulighed for at overveje deres situation.

Det kan være mennesker, der er i krise pga. sygdom, tab, handicaps, arbejdsløshed eller andre begivenheder, der indebærer, at de i en kortere eller længere periode er slået ud af kurs. Her kommer min evne til at møde mennesker med respekt og empati i spil, ligesom min evne for overblik og viden om den sociale lovgivning.

Jeg har et bredt kendskab til den sociale lovgivning, og er god til sætte mig ind i relevant lovgivning, jeg kan oversætte de lovgivningsmæssige krav og pligter og for at kunne bistå mennesker i at opnå deres rettigheder. Jeg betragter samtalen som mit væsentligste redskab i arbejdet med mennesker